Blog

Het succesvol vieren van de opening van een nieuw bedrijf

De opening van een nieuw bedrijf is een spannende mijlpaal voor elke ondernemer. Het is niet alleen een kans om het bedrijf te presenteren aan de gemeenschap en potentiële klanten, maar ook om te vieren dat de harde inspanningen en lange uren hebben geleid tot deze mijlpaal. Het vieren van de opening van je bedrijf kan op verschillende manieren en in verschillende mate van extravagantie, afhankelijk van jouw voorkeur en budget. Hieronder volgen enkele suggesties over hoe je dit het beste kunt doen.

Lees meer »

Specialty Coffee Association (SCA) Opleiding: Een Must voor elke Koffie Professional

Als horecaondernemer is het van groot belang om   jouw klanten de beste kwaliteit koffie te serveren. En om dit te realiseren is het van belang om jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot koffie te verbeteren. Dit is waar de Specialty Coffee Association (SCA) opleiding om de hoek komt kijken. In dit artikel bespreken we wat de SCA opleiding inhoudt en waarom het volgen van deze opleiding een must is voor elke koffie professional.

Lees meer »

Voedselverspilling Tegengaan bij Buffet Catering: Duurzaam Genieten

Buffetcatering biedt een overvloed aan heerlijke gerechten en culinaire ervaringen. Helaas kan buffet catering ook leiden tot aanzienlijke voedselverspilling. Het is echter mogelijk om bewust om te gaan met voedsel en maatregelen te nemen om verspilling te verminderen. In dit artikel bespreken we enkele strategieën om voedselverspilling tegen te gaan bij buffet catering, zodat je kunt genieten van een duurzaam evenement.

Lees meer »

BBQ recepten voor grote groepen

Het organiseren van een BBQ voor een grote groep kan een uitdaging zijn, maar met de juiste recepten wordt het een groot succes. Het is belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van je gasten en te zorgen voor voldoende variatie in de BBQ gerechten voor grote groepen. Hieronder vind je een aantal suggesties voor BBQ gerechten die perfect zijn voor grote groepen.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb