BBQ recepten voor grote groepen

Gepubliceerd op 4 augustus 2023 om 12:34

Het organiseren van een BBQ voor een grote groep kan een uitdaging zijn, maar met de juiste recepten wordt het een groot succes. Het is belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van je gasten en te zorgen voor voldoende variatie in de BBQ gerechten voor grote groepen. Hieronder vind je een aantal suggesties voor BBQ gerechten die perfect zijn voor grote groepen.

  • Saté

Saté is een heerlijk en eenvoudig BBQ gerecht voor grote groepen. Marineer kip, varkensvlees of rundvlees in een zelfgemaakte marinade en rijg de stukjes vlees aan stokjes. Grill de saté op de BBQ tot ze gaar en licht gekarameliseerd zijn. Serveer met pindasaus, stokbrood en een frisse salade.

  • Gegrilde zalm

Gegrilde zalm is een gezond en smakelijk BBQ gerecht voor grote groepen. Marineer de zalm van tevoren in een zelfgemaakte marinade en grill de filets op de BBQ tot ze gaar zijn. Serveer de zalm met gegrilde groenten en een frisse salade.

  • Rib-eye steak

Rib-eye steak is een heerlijk BBQ gerecht voor grote groepen. Breng de steak op smaak met zout en peper en grill hem op de BBQ tot hij mooi bruin en gaar is. Serveer de steak met gegrilde groenten en aardappelsalade. Kijk ook op de website van barbecuecatering.nl

  • Groentespiesjes

Groentespiesjes zijn een gezonde en smakelijke optie voor vegetarische gasten. Snijd verschillende soorten groenten, zoals paprika's, courgettes, champignons en uien in gelijke stukken en rijg ze aan stokjes. Breng de groentespiesjes op smaak met olijfolie, zout en peper en grill ze op de BBQ tot ze gaar en licht gekarameliseerd zijn.

  • Gegrilde banaan

Gegrilde banaan is een zoet en lekker BBQ gerecht voor grote groepen. Snijd de banaan in plakjes en grill ze op de BBQ tot ze warm en gekarameliseerd zijn. Serveer de gegrilde banaan met vanille-ijs en chocoladesaus.

Conclusie

Er zijn talloze BBQ recepten voor grote groepen die ervoor zorgen dat alle gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Of je nu kiest voor saté, gegrilde zalm, rib-eye steak, groentespiesjes of gegrilde banaan, er is voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je de BBQ gerechten voor grote groepen van tevoren goed plant en voorbereid, zodat je zelf ook van het feest kunt genieten. Met deze BBQ grote groep recepten zorg je ervoor dat je gasten nog lang zullen nagenieten van de heerlijke gerechten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb